Deze stoere jongens posters zijn gemaakt van zelfklevend textiel. In enkele minuten kun je zo een gave jongenskamer maken en over een paar jaar kun je het makkelijk weer verwijderen zonder schade. Laat je inspireren door de poster kinderkamer jongens collectie.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Poster kinderkamer jongens collectie


Speciaal voor jongens hebben wij een grote collectie stoere posters. De posters zijn allemaal gemaakt van zelfklevend textiel. Dit heeft een aantal voordelen:
  • -Makkelijk aanbrengen in enkele minuten zonder schroeven, lijst of het gebruik van lijm.
  • -Het textiel is heel soepel en eventuele vouwen in de poster laten zich ontzichtbaar wegwerken.
  • -Bij zelfklevend textiel zijn de eventuele luchtbellen onder de poster heel makkelijk te verwijderen. Gewoon met je hand erover wrijven en het is weg!
  • -Zelfklevend textiel heeft een mooie fijne stof structuur en heeft een eigentijdse matte uitstraling.
  • -Het materiaal is scheurvast.
  • -De poster heeft een speciale kleeflaag die niet uithard. Hierdoor kun je de poster, ook na jaren, makkelijk verwijderen.
Kortom: Een zelfklevende poster op de kinderkamer is een top idee. De poster kinderkamer jongens collectie heeft veel stoere thema's waar jongens blij van worden: Auto's, voetbal, sterren, jungle, leger, basketbal, graffiti enz. Bij veel thema's zijn er ook bijpassende kinderlampen en dekbed overtrekken verkrijgbaar voor de jongenskamer!


Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
101kinderkamerideeen.nl is eigendom van Kleefenzo.nl