Poster-kinderkamer-(zelfklevend)
Zoekt u een stoere en unieke poster voor de kinderkamer? Onze hippe posters zijn makkelijk aan te brengen omdat ze zelfklevend zijn. Je hoeft dus niet te schroeven of met lijm te werken. Gewoon opplakken en in enkele minuten klaar! Ook na jaren zijn de posters nog makkelijk te verwijderen zonder schade en dat is wel zo makkelijk in een kinderkamer. Laat je inspireren door de grote poster kinderkamer collectie!


  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Zelfklevende poster kinderkamer, een uniek materiaal  


Alle posters voor de kinderkamer zijn gemaakt van zelfklevend textiel. Een uniek materiaal dat er niet alleen mooi mat uitziet, het is ook nog eens heel makkelijk te plakken en te verwijderen. Omdat de postersvan textiel zijn gemaakt is het heel soepel en wrijf je alle lucht er makkelijk ondervandaan. We krijgen altijd zeer lovende reactie's van klanten over het gemak van aanbrengen. Geen schroeven nodig, geen lijm nodig... gewoon plakken en klaar. Met een hippe zelfklevende poster heb je snel een groot resultaat op de kinderkamer!

Een hippe poster kinderkamer met eigen naam


Een eigen naam op de poster voor de kinderkamer maakt het natuurlijk wel heel uniek en persoonlijk! Op veel van onze ontwerpen kan een eigen naam worden gezet. En het leuke is dat we daar geen meerprijs voor vragen. Maak dus snel een hippe kinderkamer met een poster met eigen naam!

Grote posters kinderkamer


Onze poster hebben allemaal een groot formaat. En toch zijn ze makkelijk te gebruiken en heel geschikt voor de kleinere kinderkamer. De meeste posters zijn 75 x 260 cm, maar we hebben ook het handige formaat 43 x 150 cm. Een grote poster in de kinderkamer zorgt voor een groot wauw effect!


Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
101kinderkamerideeen.nl is eigendom van Kleefenzo.nl